ArnolD Baldé

OMARM je ware zelf

Na jarenlang intensief sporten, altijd over presteren en emoties onderdrukken klopte in 2009 Mr. Burn-out op de deur. Extreme hoofdpijn, vreemde pijntjes, vermoeidheid. Tijd om los te laten. Via reiki, acupunctuur, osteopathie, en massages zocht ik de magische pil van mijn heling. Helaas. De klachten bleven. De coaching van Chungmei Cheng en rebirthing breathwork brachten mij in een andere wereld. 
Ik kwam in contact met de kern van mijn trauma’s en pijn, en kon het zo liefdevol loslaten. 

Mijn kernwaarden zijn: stap voor stap, accepteer het proces, alles verandert en luister naar je lichaam. Omarm je ware zelf, leef vanuit je volledige potentie. 

Ik heb rebirthing geleerd van de grondlegger in onze eeuw: Leonard Orr. Als holistisch diëtist (Msc.) en mind-set coach ondersteun ik jouw transformatie proces. Zie hieronder meer over mijn aanpak en achtergrond. 

1

REbirthing breathwork

Na veel loslaten via coaching kwam rebirthing breathwork op mijn pad. Vanaf 2014 vele mooie zelfheling experimenten ervaren. In 2016 naar Brazilië om te leren van de Rebirthing grondlegger Leonard Orr. Lees de blog voor meer details.

2

Voeding achtergrond

Ik ben diëtist en heb een Msc. in Nutrition (UC, Australië). De boeken Conscious Eating en Spiritual Nutrition (G. Cousens) hebben mij geïnspireerd om met energieke voeding te werken. Met veel energie en vreugde doe ik intermittent fasting sinds 2016. 

3

Mind-set coach

Wat wil je écht? Wat houdt je tegen? Via mijn intuïtieve coaching stijl, ontdekken we je ‘persoonlijke leugen’ en specifieke negatieve gedachten. Deze doorvoel je, en laat je los. Je vervangt ze door gedachten die je gewenste leven steunen

A

energIe management

Een onderdeel van Rebirthing van Leonard Orr. Hij noemt het ‘spirituele purificatie’. Het reinigen en onderhouden van je energieveld, je aura, via de elementen. Tijdens de Breathe for Life 5x en Full Journey krijg je ook praktische handvatten om je energieveld schoon te poetsen. 

B

ervaring

Voor mij is ervaring weten. Mijn missie is mensen hun ware zelf, ware kracht en mooie hart te laten ervaren. Naast de concrete tools: breathwork, voeding en mind set coaching zet ik ook intuïtief mijn ervaring in zelfheling. Voor meer details over mijn helingsavonturen, lees de artikelen op de blog. 

C

HEt proces

Omarmen wat tot je ware zelf behoort, loslaten wat niet tot je ware zelf behoord. Simpel? Dit is doorgaans een zwaar proces. De vele ups en ‘downs’ accepteren is essentieel. Zelfliefde en liefde maakt pijn vrij. Dit is normaal; de kunst is ook hier liefdevol mee om te gaan. Dat is het proces. 

Omarm je ware zelf

GRatIS kennismakingsgesprek?

simon-rae-IGOBsR93I7Y-unsplash
maurits-bausenhart-RK8dJ-WymdU-unsplash